Zip line združuje adrenalin in razgled Feb26

Tags

Related Posts

Share This

Zip line združuje adrenalin in razgled

Si želite poskusiti nekaj novega? Nekaj, kar vključuje adrenalin, enega od najlepših razgledov v Sloveniji, aktivnost, smeh? Se želite resnično počutiti žive? Vse to združuje in omogoča aktivnost zip line. Ta aktivnost se v slovenskem jeziku imenuje spust po jeklenih vrveh. Portal Moje darilo na svoji spletni strani ponuja adrenalinsko pustolovščino zip line v parku, ki je eden največjih parkov v Evropi, ki se nahaja v dolini Krnica v Kaninskem pogorju. Spust po jeklenici vam zagotovo požene kri po žilah in vas spomni, da ste živi, čeprav vas naporna služba in stresno življenje želita prepričati, da ste skorajda živ zombi, je spust varen.

Zip line vas spomni, da ste živi

Na spletni strani Moje darilo boste iz opisa izvedeli, da pri aktivnosti zip line lahko dosežete celo vrtoglavih šestdeset kilometrov na uro. Spust po jeklenici poteka visoko nad smrekami, zato bo tako kot sam spust tudi razgled dih jemajoč. Opis vključuje več fotografij, ki prikazujejo jeklenico in okolje ter srečne ljudi, ki so si privoščili to pustolovščino. Videli boste tudi podatke o trajanju, število udeležencev, veljavnosti bona, lokacijo in zemljevid. Pod fotografijo so zelo pripravni nasveti o tem, za koga in za kakšno priložnost je zip line primeren. Tako spletni portal, ki ponuja ugodne bone za razne aktivnosti ob raznih priložnostih pomaga pri izbiri darila.

Zip line je čudovito in pozorno darilo

Ko ste v dvomih, kaj podariti nekomu, ki ga imate radi, ali kako praznovati obletnico, se lahko posvetujete z omenjenim ponudnikom bonov za pustolovske ali sproščujoče izlete ali za razne adrenalinske športne aktivnosti. Opis aktivnosti pa poleg predlogov, za koga in kakšno priložnost je zip line ustrezen, vsebuje še podrobnejši opis. Iz slednjega izveste vse o začetku in korakih aktivnosti, po potrebi vsebuje podatke o tem, kaj potrebujete za aktivnost. Ob vseh teh informacijah so navedeni stroški dostave darilnega bona, načini plačila. Plačati je mogoče po povzetju ali vnaprej, pri čemer je vnaprejšnje plačilo popolnoma varno. Bon je mogoče prejeti po elektronski pošti.