Huawei P20 je še vedno odličen telefon Feb10

Tags

Related Posts

Share This

Huawei P20 je še vedno odličen telefon

Si želite dobrega telefona, pa kljub vsemu niste pripravljeni odšteti prav zelo veliko denarja za nakup telefona? Potem je za vas Huawei P20 trenutno najboljša izbira, enako kot so dobra izbira telefoni stari po modelu dobro leto ali dve, ki jim zaradi zastarelosti modela cena pada. Nekje po pravilu je, da staremu modelu pade cena dobro leto po začetku prodaje novega modela, ki je kljub vsemu še vedno vrhunski. Zato če niste takšen navdušenec, da morate imeti nov telefon takoj, ko pride na trg, potem se vam Huawei P20 vsekakor splača kupiti. Če pogledamo ponudbo za Huawei P20 pri A1 https://www.a1.si/telefoni/huawei-p20-64gb-modra, potem vidimo, da se ga trenutno ob mesečni vezavi za 20,99 €/mesec dobi le za 9 € za 24 mesecev, kar pomeni, da boste za telefon odšteli le 219 €.

Kako zmogljiv je Huawei P20?

Zagotovo je zelo velika odlika telefona zmogljiv procesor, delovni pomnilnik in seveda tudi fotoaparat. Brez težav bo kos tudi zelo slabi svetlobi, prav tako pa boste lahko naredili dobre slike tudi sončnega zahoda ali pa v močni svetlobi. Imate radi selfije? Potem boste s Huawei P20 več kot navdušeni, saj za kakovost sprednje kamere skrbi 24 milijonov slikovnih točk. Prav tako boste lahko posneli video, ki bo odlične kakovosti, česar pri kakšnem slabo zmogljivem fotoaparatu ne boste mogli ravno doseči.

Še vedno se ga splača vzeti na naročnino

Če razmišljate o tem, da bi Huawei P20 raje kupili v prosti prodaji zdaj, ko mu je cena že toliko padla, se morate še vedno zavedati, da boste v prosti prodaji zanj odšteli kar tam okoli 400 €, kar boste v primerjavi z mesečno vezavo pri A1 za 20,99 €/mesec preplačali za skoraj 200 €. To torej pomeni, da je še zmeraj nesmiselno kupiti telefon v prosti prodaji in da ga je veliko bolj smiselno kupiti še vedno na obroke.