Kakšne so danes moderne kuhinje? Feb16

Tags

Related Posts

Share This

Kakšne so danes moderne kuhinje?

Moderne kuhinje se spreminjajo vsako, saj se tudi trendi zelo hitro spreminjajo. Če je bilo nekaj moderno še pred enim letom, pa je danes to čisto drugače. V letu 2019 so bile moderne kuhinje večinoma v visokem sijaju, že lani pa so prevladovale čiste in ostre linije, ki so hkrati odločne, a kljub svoji grobosti vseeno zelo lepe. Oblikovalci so namreč poskrbeli za odločnost skupaj z eleganco. Kar pa je skupnega modernim kuhinjam v letu 2019 in 2020, pa je brezročajno odpiranje kuhinjskih elementov. A glede na to, da so bile moderne kuhinje v letu 19 narejene iz visokega sijaja in brez ročajev, si lahko samo predstavljate, koliko prstnih odtisov je bilo na vsaki omarici oz. predalu.

Moderne kuhinje v 2020 v mat odtenkih

Mnogo je bilo ljudi, ki so jim bile moderne kuhinje v lanskem letu sicer všeč, vendar pa so bili potem kar malo razočarani nad prstnimi odtisi, ki jih lahko ves čas brišete, če jih ne želite videti. Še posebej ko posije sonce na takšne omarice, je videti to prav zelo umazano. A letošnje leto je naredilo korak v pravo smer tudi zaradi prstnih odtisov, saj so moderne kuhinje v letošnjem letu v mat odtenkih, kljub temu pa so še vedno luksuzne.

Moderne kuhinje v kombinaciji z lesom in betonom

Si lahko zamislite, da moderne kuhinje po novem združujejo tako les kot tudi beton? Predvsem za les bi lahko rekli, da ga najdemo bolj v kakšnih podeželjskih kuhinjah, a arhitektom je uspelo na zares eleganten način združiti moderne kuhinje z lesom, ki jih resnično povzdigne in jim da tisto domačo toplino in noto. Zelo zanimivo pa je vsekakor tudi to, da so arhitekti dodali beton, ki ni nič dodatno pobarvan, le gladko je pobrušen. Če se vam zdi, da to res ne more biti dobro, si le poglejte kakšen nov dizajn in boste videli, da dejansko vse paše skupaj.