Ubiquiti  oprema je zares najvišje kakovosti Feb14

Tags

Related Posts

Share This

Ubiquiti oprema je zares najvišje kakovosti

To, da mora biti strojna oprema v vsaki pisarni ali drugih poslovnih prostorih zares dobra, je jasno v osnovi čisto vsem. Čisto vsak delodajalec je namreč 100 – odstotno prepričan, da on pa ne bo zapravljal čisto po nepotrebnem delovnih ur samo zato, ker zaposleni opreme nimajo tako dobre opreme, kot jo potrebujejo. A kljub vsemu se to še vedno dogaja. Če pogledamo primer podjetja, ki je v celoti pri svojem poslovanju odvisen od internetne povezave in računalnikov, potem se zares velikokrat zatakne ravno pri slabih računalnikih in usmerjevalnikih. Za usmerjevalnike se je ravno zato smiselno odločiti za Ubiquiti opremo, za računalnike pa glede na to, kaj je najbolj pomembno. Ubiquiti oprema, kamor sodi tudi usmerjevalnik, torej mora biti nujno zelo dobra, sicer prihaja do tega, da zaposleni namesto da bi lahko delali s svojo maksimalno hitrostjo, več časa porabijo za čakanje, da se spletna stran odpre.

Kako dobra naj bo Ubiquiti oprema?

Dejansko, če govorimo o usmerjevalnikih, je večinoma odvisno od tega, koliko računalnikov imate priključenih na posamezni usmerjevalnik in tudi kakšna je razdalja in koliko je sten med posameznimi računalniki in usmerjevalnikom. Večje kot so številke, boljši Ubiquiti usmerjevalnik potrebujete. Kaj to pomeni? Najboljši Ubiquiti usmerjevalnik z 2 gigabitnima ethernet priključkoma, 2 kombiniranima RJ45/SFP priključkoma, in RJ45 serijskim priključkom. Ta Ubiquiti router omogoča kar 2,4 milijona paketov na sekundo za 64-bajtne pakete, prav tako ima integriran in upravljan UniFi controller v4.x ter super požarni zid, tako da ste o varnosti vaših podatkov lahko prepričani.

Koliko pa stane takšna Ubiquiti oprema?

Seveda se vedno vse vrti okoli denarja, kakopak. Malo heca, a vseeno si poglejmo. Za tak Ubiquiti router boste pri podjetju TechTrade odšteli 384,24 €, kar je jasno precej več, kot ste pričakovali, saj se cene za malo boljše usmerjevalnike praviloma vrtijo okoli 100 do največ 200 €. A verjemite, nikakor ne boste nikoli obžalovali svoje odločitve, saj vas Ubiquiti oprema zagotovo ne bo razočarala.