Tiskalniki se lahko tudi najamejo za majhne zneske Nov29

Tags

Related Posts

Share This

Tiskalniki se lahko tudi najamejo za majhne zneske

Kaj je bolje, da se tiskalniki kupijo ali da se jih vzame v najem? Mnenja so nekako zelo deljena. Nekateri so absolutno naklonjeni temu, da se tiskalniki raje kupijo, saj je naprava lastniška, ni je treba ves čas plačevati, pa četudi je to majhen znesek, ampak se znesek odšteje le enkrat in to je to. Spet drugi pa so bolj mnenja, da je veliko bolje, da se tiskalniki najamejo v najem.

Katera odločitev je boljša, smo povprašali podjetje Anderwald, ki je za tiskalnike res specializirano že trideset let in je zagotovo pravi naslov za takšno vprašanje.

Kot so sami preračunali in kot svetujejo vsem svojim strankam, je najem boljša odločitev v primeru, da se s tiskalniki ne želite v podjetju tudi slučajno ukvarjati, da želite skrbeti le za to, da imajo tiskalniki dovolj papirja in čisto nič drugega. To je en razlog, zaradi katerega se je smiselno odločiti za najem, drugi razlog pa je lahko tudi ta, da res zelo veliko tiskate v vašem podjetju. V tem primeru se deli veliko hitreje izrabljajo, porabi se veliko hitreje tudi kartuša oz. toner, ki je tako ali tako v primeru obsežnega tiskanja bolj smotrna odločitev in na splošno se veliko hitreje kaj zgodi s tiskalnikom, kar zahteva popravilo. V vseh teh primerih, ki smo jih navedli pod drugim razlogom, nam zatrjujejo v podjetju Anderwald, poskrbijo oni sami, tako da tisti mesečni strošek za najem za najemnika nikakor ni visok in se za najemnika tako bolj splača najem kot pa nakup.

Je pa tako, ne dobite v čisto vsakem podjetju enakih pogojev za najem kot vam jih nudi Anderwald, zato se najbolj splača izbrati prav njih, da imate zagotovo kar najmanj sitnosti. Sami namreč poskrbijo za čisto vse, čisto vsi tiskalniki so redno servisirani, tonerje se zamenja takoj, ko so blizu konca, v kolikor pride do napake, pa jo odpravijo v res kratkem času.