Tečaj WordPressa Sep14

Tags

Related Posts

Share This

Tečaj WordPressa

WordPress je odprtokodni sistem, ki nam služi kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS, čemur bi v slovenščini lahko rekli ‘sistem za urejanje vsebin’. Postaja vedno bolj priljubljen in vedno več ljudi se odloča za tečaj WordPress. Ste o tečaju WordPress razmišljali tudi sami?

Žal je bila pred leti izdelava spletnih strani dolgotrajen in zakompliciran postopek, ki so se ga lotevali le tisti, ki so imeli obširno programersko znanje. K sreči je prišlo na tem področju do velikih in dobrodošlih sprememb, saj danes lahko lično in praktično spletno stran le z nekaj kliki v WordPressu praktično postavi vsak. Vseeno pa vam svetujemo, da se pred izdelavo svoje spletne strani udeležite našega odličnega tečaja WordPress.

Tečaj WordPress je praktično namenjen široki množici ljudi, pa naj bodo to grafični oblikovalci, uredniki, samostojni podjetniki, vzdrževalci spletnih strani in tako naprej. Namenjen je tako tistim, ki sploh ne vedo, kako začeti, kot tudi tistim, ki so se z izdelavo spletnih strani že srečali in jih zanima še več.

Na tečaju WordPress se boste naučili izdelati, urejati in upravljati spletno stran. Seznanili se boste z metodologijo, ki je potrebna, da sami izdelate spletno stran, tekom tečaja WordPress pa se bomo dotaknili tudi smernic sodobnega oblikovanja. Dodobra boste spoznali ključne lastnosti sistema WordPress ter se naučili tudi številnih trikov za lažje delo. Na tečaju WordPress zato ne bo manjkalo ne teorije ne praktičnih  vaj.

Tako pridobljeno znanje iz tečaja WordPress boste lahko praktično uporabili v službi ali na zasebnem področju. Verjemite, da vam bo prišlo še kako prav!