Tečaj wordpress Nov18

Tags

Related Posts

Share This

Tečaj wordpress

WordPress postaja vedno bolj priljubljen in vedno več ljudi se odloča za tečaj wordpress. WordPress je svetovno znana in najbolj uporabljena platforma za ustvarjanje spletnih strani, spletnih trgovin in blogov. Začeli so delovati kot blogovska skupnost, in sicer po principu, da si lahko vsak sam naredi svoje spletno mesto. To se je zgodilo pred desetimi leti. Dandanes poganjajo že približno četrtino vseh spletnih strani. WordPress je torej moderno računalniško okolje za ustvarjanje spletišč s poudarkom na estetiki, spletnih standardih in uporabnosti. Je prosto dostopna programska oprema, ki je za vaše delo neprecenljiva. Na WordPressu imate na voljo ogromno brezplačnih tem, s katerimi si lahko ustvarite povsem lično in funkcionalno spletno stran. Se za tečaj wordpress odločate tudi vi?

Tečaj WordPress – sami izdelajte svojo spletno stran ali spletno trgovino!

Ne veste, kako začeti? Najbolje od vsega je to, da je tečaj wordpress namenjen široki množici ljudi, pa naj bodo to grafični oblikovalci, uredniki, samostojni podjetniki, vzdrževalci spletnih strani in tako naprej.

Tečaj WordPress je namenjen vsem, ki pogosto delate z računalnikom in si želite imeti svojo spletno stran, ki jo lahko sami urejate. Namenjen je tudi tistim, ki ste se z izdelavo spletnih strani že srečali in vas zanima več. Po 12-urnem tečaju WordPress boste znali namestiti, izdelati in prilagoditi svojo spletno stran v WordPressu.

Tečaj WordPress je usmerjen k posamezniku. Lahko ste prepričani, da boste na njem dobili odgovore na prav vsa vaša vprašanja. Poleg tega boste na tečaju WordPress sledili spletnim trendom in smernicam oblikovanja, poučevali pa vas bodo izkušeni predavatelji. Vabimo vas, da si tečaj WordPress privoščite tudi vi!