Pečice Miele – raznolikost uporabe v popolnosti Dec12

Tags

Related Posts

Share This

Pečice Miele – raznolikost uporabe v popolnosti

Sodobne pečice lahko danes nudijo veliko več kot zgolj vročino. So tako premišljene, da lahko za vsako živilo in njegove posebnosti izberete optimalen način priprave.

Za podjetje Miele dizajn ne pomeni le zunanjosti predmeta, temveč tudi izkušnjo njegove uporabe. S tem v mislih so razvili vgradne pečice Miele, ki so na voljo kot samostojni ali kombinirani kuhinjski aparati.

Vedno večjo priljubljenost uživajo parne pečice in kuhanje v pari, čemur so se posvetili tudi v Miele. Prednosti takšnih pečic so kot na dlani: s kuhanjem v pari so jedi pripravljene posebej nežno, zato se naravna aroma živila celo okrepi, barva in pomembni vitamini pa se ohranijo. Parna pečica je na voljo kot samostojni aparat ali kot kombinirana parna pečica, ki nudi vse prednosti samostojne parne pečice in z najrazličnejšimi načini delovanja tudi vse možnosti klasične pečice. Tudi skeptiki, ki menijo, da je mikrovalovna pečica primerna samo za segrevanje in odtajevanje, bodo z mikrovalovnimi pečicami Miele odkrili kulinarični čudež, saj sta tako peka in pečenje v mikrovalovni pečici kadarkoli mogoča. In kot da to še ni dovolj, ima Miele v svoji ponudbi tudi kompaktno in zmogljivo pečico z mikrovalovi, ki na pameten način združuje prednosti dveh zmogljivih aparatov – gre za polno opremljeno pečico z različnimi načini delovanja in hkrati zmogljivo mikrovalovno pečico.

Prava umetnost kuhanja se skriva v tem, da poznamo posebnosti vsakega živila in znamo razviti njihov okus. Idealna pečica zato zmore vse – peči, kuhati, peči na žaru – in Mielejeve pečice znajo vse to in še veliko več.