Ovseni kosmiči za zdravje Feb21

Tags

Related Posts

Share This

Ovseni kosmiči za zdravje

Da je zajtrk najbolj pomemben obrok v dnevu, čivkajo že vrabci na strehi. Ampak pozabimo pa mnogo prevečkrat na dejstvo, da je zelo pomemben zajtrk. Vedno bolj se namreč pojavlja mišljenje, da je zajtrk edini obrok v dnevu, ko si lahko privoščimo pregrehe s hrano in takrat lahko skoraj da užijemo vse. Ampak nikar ne poslušajte teh teorij. Ravno zajtrk je edini obrok v dnevu, s katerim si lahko polepšamo dan ali pa poslabšamo. Zdrav zajtrk, v katerem so vključeni ovseni kosmiči, vam bo dal ogromno energije in občutek sitosti in vas napolnil z vsem, kar potrebujete. Žal pa niso vsi ovseni kosmiči dobri. Ovseni kosmiči Malinca podjetja so zagotovo med najboljšimi, ki jih lahko dobite na trgu, saj so ekološko pridelani in jim ni dodan noben skriti sladkor, kateremu se je treba čim bolj na široko izogibati. Po drugi strani pa vam bo nezdrav zajtrk pobral vso energijo, utrujeni boste in zeblo vas bo vse do trenutka, da se hrana predela.

Ovseni kosmiči vsebujejo beta-glukan

Beta-glukan je zelo dobro raziskan, vendar pa je pri nas še vedno mnogo prevečkrat prezrt in ga pozna mnogo premalo ljudi. Dejansko se v našem telesu bori proti vsiljivim virusom in bakterijam in tako zelo dobro vpliva na imunski sistem. Hkrati so ga začeli preiskovati, da ima morda celo pozitiven vpliv na preprečevanje rakavih obolenj. Torej ovseni kosmiči vsebujejo vse, kar potrebujemo in še več. Prav tako se ovseni kosmiči priporočajo ljudem, ki imajo težave s holesterolom, ki pogosto prinaša še težavo z visokim krvnim tlakom in tako tudi preprečujejo ovseni kosmiči tudi pojav kapi, ki se nikoli ne napove in je lahko usodna. Zelo zanimivo pa je, da se ovseni kosmiči priporočajo tudi sladkornim bolnikom tipa 2.

Kljub nizki ceni prvak

Res izjemno dejstvo je to, da so ovseni kosmiči prvaki v kakovosti in to ob res nizki ceni. Dobi se jih že za manj kot en evro, če pa želite brez vseh dodatkov in da so ekološko pridelani, pa je cena malo višja. Če pogledamo te, če te pogledamo, se ovseni kosmiči Malinca podjetja prodajajo nekje po slabih 4 € za pol kilograma, kar pa zadošča za nekje dva tedna, če upoštevate priporočilo o dnevni količini 30 dag na dan.