Opravite ultrazvok brez čakanja na pregled več mesecev Jun09

Tags

Related Posts

Share This

Opravite ultrazvok brez čakanja na pregled več mesecev

Kdor ima v roki napotnico, na kateri je hitrost nujnosti označena z normalno ali pa hitro, si prav gotovo že puli lase, saj točno ve, da bo na svoj ultrazvok moral čakati več mesecev. No, k sreči pa lahko povemo, da ultrazvok Ultralab zasebna ambulanta ponuja vsem tistim, ki do svojega ultrazvočnega pregleda želijo priti takoj. Namreč, pri zasebnih ambulantah nikoli ne rabimo čakati mesecev in mesecev, da končno pridemo do tistega pregleda, ki na koncu traja 10 minut. Ne, ultrazvok lahko pri zasebnih zdravnikih dobimo takoj. Vedeti pa moramo, da za ultrazvok Ultralab in drugi zasebni zdravniki tudi računajo. Konec koncev, je to njihov posel, nam pa gredo zelo na roke že s tem, da nam omogočijo možnost, da gremo preko večmesečne linije in opravimo pregled takoj.

Kdo opravlja ultrazvok v zasebnih ambulantah?

Povedali smo že, da se na ultrazvok splača iti k zasebnikom, saj pridemo takoj na vrsto in tako tudi takoj lahko začnemo z zdravljenjem svojega telesa (če je to potrebno).

Seveda pa to ni edina dobra plat zasebnih ambulant. Namreč, zasebne ambulante so velikokrat (če ne zmeraj) dosti bolj strpne do bolnikov in jim dejansko tudi prisluhnejo, ko govorijo o svojih težavah. To pa zelo redko drži, ko obiščemo svojega zdravnika. Kajti vedno moramo čakati najprej na osnovni pregled in potem še na ultrazvok, če nam zdravnik sploh izstavi napotnico. A, ko se odločimo, da bomo ultrazvok opravili samoplačniško v zasebni ambulanti, pa tega čakanja ni. Prav tako pa ni pomembno, na katerem predelu telesa si želimo ultrazvok opraviti. Lahko si priskrbimo ultrazvok srca, vratnih žil, skrotuma in testisov, mehkih tkiv in sklepov, dojk in tako dalje. Skratka, nič ni pomembno, kaj želimo pregledati, saj samoplačniške ambulante želijo pomagati ljudem z raznovrstnimi težavami. Žal pa moramo poudariti, da niso vsi pregledi istih cen.

Namreč, nekateri so lahko izjemo ugodni, medtem ko drugi lahko imajo kar precej visoko ceno. A, kdor ima denar in ga lahko za svoje zdravje uporabi, je najboljše, da tako tudi stori.

Sukrin