Najboljše pravljice so lahkonočnice Avg22

Tags

Related Posts

Share This

Najboljše pravljice so lahkonočnice

Najboljše pravljice najdete na strani lahkonocnice.si, kjer svoje zadovoljstvo najdejo tako naši najmlajši kot tudi naši najstarejši. Pravljice za to stran pripravljajo in pripovedujejo naši dedki in babice, naši otroci, njihovi vnuki ali celo pravnuki pa te pravljice vsak večer za lahko noč poslušajo, da jih popeljejo v sladke sanje ter prijeten spanec preko cele noči. Naši dedki in babice, ki so v jeseni svojega življenja, za popestritev svojega dne se z veseljem usedejo za knjigo in preberejo pravljico. A1 je vse skupaj združil prijetno s koristnim ter dedke in babice posnel, da jih lahko naši najmlajši poslušajo kadar koli želijo.

Pravljice pripovedujejo dedki in babice

Že od nekdaj velja, da so najboljši pripovedovalci pravljic dedki in babice. Res je najbolje, če le – ti pravljice pripovedujejo v živo, ampak žal vsi otroci nimajo te sreče, da bi imeli svojega dedka in babico še živa, zato so Lahkonočnice poskrbele za prav vse otroke, da lahko pravljice za lahko noč poslušajo vsak dan, pa če jim le – te pripovedujejo ali berejo dedki in babice v živo ali pa če jih poslušajo preko posnetkov, ki jih je moč najti na navedem portalu.

Lahkonočnice vsebujejo več kot 100 pravljic

Organizatorji strani so se res potrudili in na enem mestu zbrali resnično veliko pravljic, tako da zagotovo vsak otrok lahko vsak večer posluša tisto pravljico, ki mu je v tistem trenutku najbolj všeč. Četudi bi jih poslušal več na večer, jih je še vedno dovolj, še posebej, če sprejmemo dejstvo, da otrok tako lahko želi večkrat slišati ene taiste pravljice, da jim ni dovolj da posamezno slišijo zgolj enkrat in nikoli več, le redke so takšne, ki jim niso všeč in jih ne želijo več slišati nikoli.