Lesene jedilne mize za jedilnico Feb23

Tags

Related Posts

Share This

Lesene jedilne mize za jedilnico

Opremljate jedilnico in potrebujete leseno jedilno mizo? Točno veste, iz katerega lesa naj bo vaša jedilna miza, kakšne oblike, barve, dimenzij? Potem so jedilne mize Pani prava izbira za vas. Namreč omenjeno podjetje izdeluje pohištvo iz masivnega lesa po naročilu. Poleg jedilnih miz iz masivnega lesa lahko pri njih naročite tudi ostalo opremo za jedilnico. Izdelujejo tudi jedilne stole, lesene klopi za jedilnice, komode, vitrine in podobno. Smiselno je, da ob naročilu jedilne mize kupite tudi jedilne stole in drugo pohištvo za jedilnico, da se materiali in barve pohištva lepo ujemajo, hkrati pa se pohištvo lepo poda z ostalo opremo vaše jedilnice.

Lesene jedilne mize Pani

Jedilne mize omenjenega proizvajalca so narejene iz masivnega lesa – hrastovega, bukovega, orehovega … Omenjeno podjetje izdeluje pohištvo iz masivnega lesa, ker je les naravni material, prijazen do okolja in do zdravja. Njihova ponudba jedilnih miz vključuje tipske mize, izdelane iz določene vrste lesa, določenih oblik in dimenzij, lahko pa se odločite tudi za jedilno mizo, izdelano povsem po vaših željah in v skladu z vašo domišljijo, torej za unikatno jedilno mizo. Na leseno jedilno mizo se lepo poda steklo, ki zaščiti mizno ploščo in polepša videz mize. Steklo za mizo lahko vsebuje tudi vzorec.

Lesene jedilne mize s kovinskimi nogami

Lesene mize so lahko v celoti izdelane iz lesa, torej so lesene tako noge kot tudi mizna plošča. Na voljo pa so tudi mize, pri katerih je mizna plošča lesena, noge pa so kovinske. Kovinske noge so lahko različnih barv – rjave, črne, bele, sive … Okoli lesene mize s kovinskimi nogami se lepo podajo leseni stoli, pri čemer je smiselno, da so stoli in mizna plošča narejeni iz enake vrste lesa. Leseni stoli so lahko oblazinjeni oziroma kombinirani z usnjem. Lahko se odločite tudi za set, ki vsebuje leseno jedilno mizo in lesene jedilne stole, pri čemer so tako noge mize kot tudi noge stolov kovinske.