Kakšno oz. katero sobno kolo naj si kupim? Jul02

Tags

Related Posts

Share This

Kakšno oz. katero sobno kolo naj si kupim?

Prvi odgovor in morda celo najpomembnejši je, kupite si takšno sobno kolo, ki ga boste lahko postavili na želeno mesto. Torej, naj ne bo preveliko, seveda pa naj ne bo niti premajhno, saj manjša kolesa omogočajo manj stvari in so zato lahko, če gledamo celoto, celo dražja od večjega.

Namreč večje sobno kolo lahko omogoča več funkcij, če pa imamo takšno, ki ima manj različnih možnih vaj, pa zato rabite zraven še kakšne druge naprave in zato je lahko, če potegnete črto pod vse kar ste kupili za svoje potrebe, manjše sobno kolo dražje od tistega večjega. Seveda, ne sme biti pa preveliko, da ga boste lahko sploh namestili na želeno mesto.

 Sobno kolo naj bo takšno, da omogoča čim več različnih vaj

Pomembno pa je tudi za kakšen namen si boste sobno kolo kupili? Ali je to zgolj zaradi rekreacije ali pa morda želite nabirati kondicijo za kakšno tekmovanje oz. ga morda potrebujete zaradi rehabilitacije po poškodbi?

Torej, predno se odločite katero sobno kolo si boste kupili, si morate odgovoriti na številna različna vprašanja. Zato je zelo toplo priporočljivo, da si najprej na internetu poiščete 3 ponudnike, ki so po vašem mnenju najboljši. Kako oceniti ponudnike? Vsem pošljite enako vprašanje ali več vprašanj in tisti trije, ki vam bodo najbolj zadovoljivo odgovorili, so za vas najboljši trije ponudniki. Nato se odpravite še osebno k vsakemu od teh treh, jim zopet postavite enaka vprašanja in tam kjer vam bo celotna ponudba, torej sobno kolo, cena, ustrežljivost osebja, morda brezplačna dostava in montaža, servis, itd., najbolj všeč, tam kupite svoje novo sobno kolo.

Seveda pred dokončno odločitvijo o nakupu morate pridobiti odgovore na vprašanje kakšno sobno kolo kupiti, zato naj vam pomagajo strokovnjaki ponudnika, ki ste ga izbrali kot najboljšega za vas, le tako boste zares kupili tisto kar potrebujete vi.