Depilacija, da greste gladkih nog naokrog Avg10

Tags

Related Posts

Share This

Depilacija, da greste gladkih nog naokrog

Poletje je čas veselja, sproščenosti, dopustov in kratkih oblekic. Ob nošenju teh pa je nujna depilacija. Čeprav je govor o izbiri in različnih možnosti, bi kosmate noge privlačile številne poglede. Takšne, ki jih nihče ne želi. Dandanes skorajda ni ženske, ki se ji depilacija ne bi zdela obvezna. Ne le da je modni trend, gre za nekakšno nepisano pravilo. Vsaj v vročih dnevih, ko so vsi bolj razgaljeni, je depilacija redno opravilo. To lahko opravijo ženske same kar doma. Sicer se pa depilacija izvaja v lepotnih salonih. Na voljo je več različnih. Od načina je odvisna tudi cena. Na portalu 1nadan so na voljo boni za različne vrste depilacije: https://1nadan.si/vse-ponudbe/depilacija.

Depilacija na vseh koncih in krajih

Vsi ti, ki jih najdete na 1nadan, morajo ustrezati določenim pogojem. Najpomembneje je, da je depilacija čim bolj ugodna. Namen bonov je namreč ta, da se storitev približa zainteresiranim ljudem. Profesionalna depilacija je še posebej primerna za takšne, ki niso spretni. V lepotnih salonih so zaposlene strokovnjakinje za odstranjevanje dlak. Pod strokovnimi rokami je depilacija neboleča, hitra in učinkovita. Rezultat je svilnato gladka koža. Pri depiliranju z vročim voskom dlačice ponovno začnejo rasti po treh tednih. Za vse, ki bodo obiskali kopališče ali šli na morje, pa je potrebna depilacija bikini predela. Gre za del telesa, porasel z dlakami, ki jih kopalke ali hlačke ne pokrijejo.

Depilacija – hitro in učinkovito

Ta je izjemno občutljiv in depilacija je lahko boleča. Po njej je koža lahko razdražena ali celo poškodovana. Tretja neprijetna posledica so lahko vraščene dlake. Vse to se lahko zgodi ob nepravilnem odstranjevanju dlak. Poleg tega je delo z lepljivo snovjo neprijetno, ker je treba po opravku še počistiti kopalnico. Ne dovolj spretni z depilacijskimi trakovi ne poberejo vsega voska. Ta nato ostane na koži. Odstrani se lahko samo z oljem, zato je vse okrog vas mastno. V salonu si lahko privoščite depilacijo, ki jo izvede spretna kozmetičarka. Ta je s prakso pridobila izkušnje, da jo opravi najbolj učinkovito in brez negativnih posledic za vas.