Cena estriha pri Hotenjki Avg05

Tags

Related Posts

Share This

Cena estriha pri Hotenjki

Ste ravno v fazi planiranja gradnje objekta? Se zavedate, da je zdaj pravi čas, da razmislite, kakšno talno oblogo boste imeli, da razmislite o talnem ogrevanju in izolaciji ter estrihih? Da, že v času planiranja je to pomembno, saj mora projektant zarisati ničelno točko, ki označuje višino, na kateri bodo talne obloge, da bo potem ravno pravšnji padec v prostorih z vlago, da bo dovolj prostora za vrata itd. Ravno tako pa pazite, je to pravi čas, da iščete izvajalca, ki vam bo naredil estrihe, saj so dobri zasedeni že za nekaj mesecev v naprej. Pri tem vam odsvetujemo, da gledate na to, da bo za estrih cena nizka, najbolj pomembna je kakovost, razlike med najdražjim in najcenejšim pa le slaba dva evra. Če se boste le malo znašli, boste pogledali kolikšna je cena estriha Hotenjka izvajalca, saj tu prodajajo in tudi polagajo zaključne talne obloge. In verjemite, zelo se bodo potrudili tako s ceno kot tudi kakovostjo, če boste pri njih naročili vse.

Kolikšna pa je cena estriha pri Hotenjki?

To zanima marsikoga, a končno ceno dejansko izveste šele, ko pošljete povpraševanje, saj je jasno, da se za estrih cena razlikuje glede na število kvadratnih metrov, ki jih je treba zaliti in tudi glede na debelino. Hkrati pa je za estrih cena pri Hotenjki odvisna od tega tudi, ali se boste pri njih odločili tudi za nakup in polaganje zaključnega talnega sloja, saj vam bodo v tem primeru zagotovo dali kakšen lep popust. Sicer je pri tem podjetju za estrih cena določena na 1,5 € na 1 cm debeline za kvadratni meter, tako da si vsaj okvirno ceno pa lahko izračunate sami.

Pri izbiri vedno najbolj pomembna kakovost

Če se boste odločili za omenjeno podjetje, ste lahko prepričani, da se bodo res zelo, zelo potrudili, da vam bodo naredili kot je treba, saj bodo imeli v nasprotnem primeru sami zelo velike težave s tem, kaj in kako narediti, da popravijo, kar pa bodo seveda morali narediti na lastne stroške. Tako lahko zaključimo, da je za estrih cena pri njih zagotovo super, saj se bodo tudi potrudili v kakovosti.