Časovni zamik omogoča tudi preskakovanje reklam Okt07

Tags

Related Posts

Share This

Časovni zamik omogoča tudi preskakovanje reklam

Imate bolj malo časa, pa bi si radi kdaj tudi ogledali oddaje, ki vas sproščajo, pa naj si bodi to nanizanke, filmi, ali pa informativne oddaje? Potem vam po vsej verjetnosti v večini dni med tednom zmanjka časa, da bi si ogledali oddaje, ki vas zanimajo. Marsikoga to precej jezi in zato hiti, da ima tisti trenutek, ko se začne oddaja, čas. Vendar pa, zakaj bi se obremenjevali in si vi vzeli čas za oddajo, če pa to res nikakor ni treba. Kako to? Enostavno, potrebujete le časovni zamik televizije, ki omogoča, da si lahko oddajo ogledate še isti dan pač takrat, ko imate čas, ali pa časovni zamik omogoča, da želeno programsko vsebino ogledate takrat, ko imate čas v sedmih dneh od takrat, ko se oddaja začne.

Če vam reklame nikakor niso primerne za televizijo in jih ne želite gledati, si omislite časovni zamik televizije

S čisto vsemi oddajami je tako, da brez reklam ne gre. Seveda, to je povsem razumljivo, saj brez tega ne bi šlo drugače, saj televizije morajo živeti, edini njihov plačnik pa so ravno oglaševalci. Vendar pa je z njimi tako, da smo enostavno preveč bombardirani z oglaševalci. Najprej jih vidimo ob cestah, potem tudi v domačem nabiralniku, potem pa še na televiziji. Ravno za televizijo pa obstaja najboljša rešitev, in sicer je to časovni zamik. Ko se enkrat odločite, da boste gledali oddajo, lahko čisto vse reklame, ki so v ogledani oddaji, povsem enostavno prevrtite. Časovni zamik omogoča, da tudi skrajšate in si lahko v istem času ogledate morda celo dve oddaje, toliko je reklamnih sporočil. V kolikor vaš ponudnik omogoča ogled za nazaj le za 7 dni, vi pa bi si radi ogledali oddajo izpred 10 dni, si jo lahko še vedno ogledate, če imate tudi zraven snemalnik.

S takšnimi napravami in funkcijami, kot sta časovni zamik in snemalnik si omogočate, da lahko gledate oddaje takrat, ko imate vi čas in ne takrat, ko na razpored da programski vodja.